Hvilken lydkvalitet har jeres podcasts?

Vores podcasts distribueres i 96 kb/s MP3. Enkelte af vores programmer, heriblandt 24syv Dokumentar, udgives i 192 kb/s MP3.

Der er flere tekniske årsager til, at vi ikke udgiver alle vores podcasts i en højere bitrate. Vi undersøger naturligvis løbende mulighederne for at opgradere lydkvaliteten af alle vores podcasts – både i forhold til bitrate og filformater.