01-01-2017 youSee lukker for FM-modtagelse på kabel-tv-nettet

1. januar 2017 slukker youSee for det FM-signal, der bliver sendt ud gennem kabel-tv-stikket i væggen.

Hvis din radioantenne er forbundet til stikket er markeret med et R – det sidder ved siden af dit TV-stik (markeret TV).

For at du fortsat kan lytte til Radio24syv henviser vi til følgende muligheder:

• Som youSee kunde kan du lytte til Radio24syv på dit TV. youSee udsender Radio24syv på kanalplads 721 (på nogle tv 1721)
  • På FM med stue- eller tagantenne
  • Find FM-frekvens her: http://www.radio24syv.dk/saadan-lytter-du/
  • På DAB digital radio
  • radio24syv.dk eller i vores App

Du kan endvidere læse nærmere hos youSee her.