[LØST] 2017-02-22 Problemer med adgang til radio24syv.dk og app

Der kan i øjeblikket forekomme problemer med, at tilgå vores website radio24syv.dk og livestream i vores app.

Vi arbejder på en løsning og beklager ulejligheden.

Opdatering kl. 10:29

Problemet ligger hos en ekstern leverandør, som er i færd med at løse det. De kan i øjeblikket ikke oplyse en tidshorisont.

Opdatering kl. 11:09

Vores leverandør melder fortsat om problemer, men vi kan samtidig konstatere, at flere tjenester begynder at virke igen.

Opdatering #3

Vores leverandør meddeler, at alle systemer nu er fuldt funktionelle igen.