[LØST] 15-03-2017 Ustabilitet på udgivelse af podcssts

Vi oplever i øjeblikket problemer med udgivelse af podcasts. Vi arbejder på at løse problemerne.

Vi opdaterer denne side når vi har yderligere oplysninger og en tidshorisont.

Opdatering kl. 11:05

Vi har endnu ikke lokaliseret den præcise årsag til problemerne og der kan derfor fortsat være en vis ustabilitet på udgivelsen af podcasts. Vi bestræber os på at udbedre eventuelle fejl så hurtigt som muligt.

Opdatering

Problemerne er nu løst og podcasts udkommer planmæssigt igen.