[LØST] 01-05-2017 stabilitet på website og podcasts

Vi oplever i øjeblikket nogle tekniske problemer, som kan bevirke at der opstår forsinkelse på udgivelsen af podcasts. Problemerne betyder endvidere, at der kan mangle data i vores sendeplan på radio24syv.dk/sendeplan.

Vi beklager ulejligheden og arbejder på en løsning.

Opdatering kl. 11:23

Der kan fortsat forekomme problemer med udgivelse af podcasts ligesom der kan forekomme generel stabilitet på vores website.

Opdatering #2

Problemerne er nu løst og podcasts udkommer som planmæssigt ligesom indhold på websitet igen er opdateret.