[LØST] 01-10-2017 Forsinkelse på udgivelse af podcasts

Der har i løbet af dagen, søndag dne 0110-2017, kunnet opleves forsinkelse på udgivelsen af vores podcasts. Dagens podcasts er efterhånden udkommet, men der må påberegnes yderligere forsinkelser i løbet af natten til og om morgenen den 02-10-2017.

Vi arbejder på at løse problemerne, som desværre skyldes flere forskellige tekniske problemer, hvilket også er årsagen til, at der fortsat vil forekomme forsinkelser.

Opdatering

Her til morgen udkommer podcasts igen planmæssigt.