Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere

[LØST] 23-05-2017 Udfald på website

Der kan i øjeblikket opleves problemer med at tilgå radio24syv.dk. Problemerne kan i et vist omfang også berøre vores apps.

Vi arbejder på en løsning og beklager ulejligheden.

Opdatering

Sitet er efterhånden tilgængeligt igen. Der kan forekomme forsinkelser på udgivelser af podcasts. Vi holder øje med situationen.

Opdatering #2

Vi har montitoreret sitet og alt har fungerer som det skal i dag 24-05-2017

Var denne artikel en hjælp?
1 ud af 2 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning
Drevet af Zendesk