21-06-2017 Strømsvigt

V er i øjeblikket ramt af et strømsvigt. VI sender videre, men visse af vores tjenester kan være berørt. Der kan således forekomme problemer med at lytte live via app og web og der kan forekomme forsinkelse på udgivelse af podcasts.

Yderligere info om strømsvigtet kan findes hos Radius Elnet: http://www.radiuselnet.dk/elkunder/str%C3%B8msvigt/driftsforstyrrelser

Opdatering 21-06-2017 kl. 16:31

Radius har fået genetableret strømmen og vores systemer begynder at fungere planmæssigt igen. Der kan fortsat forekomme forsinkelser på udgivelse af podcasts i løbet af eftermiddagen og aftenen.

Opdatering #2

Alle vores systemer kører igen og podcasts udkommer planmæssigt.