[LØST] 28-06-2017 Forsinkelse på udgivelse af podcasts og problemer med afspilning på web og i app

Vi oplever i øjeblikket forsinkelse på udgivelse af podcasts. Vi arbejder på at løse problemerne.

Der kan ligeledes forekomme problemer med at afspille podcasts på vores website og i vores app.

Opdatering kl. 15:38

Vi arbejder fortsat på at løse problemerne. Vi har endnu ingen tidshorisont. Vores podcasts kan fortsat tilgøs uden problemer via Apple Podcasts og andre podcastapps.

Opdatering #2

Problemerne er nu løst og podcasts kan afspilles via vores website og apps igen. Podcasts udkommer ligeledes planmæssigt igen.