Hvor mange timers nyheder, kultur og sport sender I?

Vi sender 2 timer og 40 minutters nyhedsudsendelser om dagen, 110 minutters sport om ugen, 40 timers aktualitetsprogrammer om ugen, 70 minutters kulturnyheder om ugen, 20 timers øvrige kulturprogrammer om ugen og 55 minutters satire dagligt.

Der er specifikke kvantitative krav til, hvad Radio24syv skal sende - du kan studere kravene nøjere i sendetilladelsen, som du finder HER