Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere

Hvorfor leverer I ikke automatisk trafikservice?

Vi ønsker ikke at konkurrere med Danmarks mest finmaskede trafikrapporteringssystem, P4.

Det er ikke tilladt for Radio24syv at regionalisere vores signaler, og du får derfor en bedre service ved P4, der bringer trafikmeldinger regionalt.

Hvis du har TA-funktionen tændt på din radio, vil den bringe dig trafikservice i det område, du befinder dig i.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning
Drevet af Zendesk