[LØST] 13-07-2015 Forsinkelse på podcasts

Der har dagen igennem kunnet forekomme forsinkelse på udgivelse af podcasts. Problemet er fortsat ikke helt løst, og der kan fortsat forekomme forsinkelser. Vi arbejder på en løsning og beklager ulejligheden.

Opdatering 14-07-2015 kl. 9:10

Der kan desværre fortsat forekomme problemer med udgivelse af podcasts. Vi arbejder på en løsning.

Opdatering 14-07-2015

Problemet er løst og podcasts udkommer igen planmæssigt. Vi beklager ulejligheden.