Jeg har problemer med at lytte til livesignalet på jeres website. Hvorfor?

Vores livestream sendes over port 8000. Dette er en ofte anvendt streaming-port. Hvis din arbejdsplads har en særlig striks IT-politik, kan porten dog være blokeret.

Dette kan resultere i, at vores livesignal ikke kan afspilles. Vi har ikke mulighed for at ændre, hvilken port vores signal distribueres over. Men da det er et problem, som flere oplever, gør vi os løbende overvejelser om, hvorvidt det er muligt at finde en måde at omgå problemet.

Som alternativ kan du benytte nedenstående direkte URL. Den kan med stor sandsynlighed afspilles direkte i din browser. Alternativt kan du kopiere den og åbne den i et afspillerprogram, som fx VLC eller iTunes.