Kan jeg høre Radio24syv på min internetradio?

En internetradio er en radiomodtager, som i stedet for FM eller DAB bruger internettet til at få signal. De forskellige internetradioer anvender typisk en tredjepartstjeneste til at hente listen over tilgængelige kanaler. Vores livesignal er tilgængeligt på en bred vifte af disse tredjepartstjenester.

Hvis du oplever problemer med din internetradio, og du desuden har mulighed for manuelt at tilføje streaming-URL’er, kan du prøve med en af URL’erne herunder. Det er hhv. en 64 kbps og en 128 kbps MP3-stream.

• http://streaming.radio24syv.dk/pls/24syv_64_IR.pls
  • http://stream.taleradio.dk/Web