[LØST] 13-10-2015 Forsinkelse på podcast Millionærklubben

Vi oplever i øjeblikket nogle tekniske problemer med podcasts af Millionærklubben. Vi arbejder på en løsning og beklager ulejligheden.

Opdatering

Det er kun lytning af podcasts via radio24syv.dk, som er påvirket. Lytning via iTunes og andre podcast-apps fungerer fortsat.

Opdatering #2

Problemet er nu løst og der kan lyttes til Millionærklubben på radio24syv.dk. Vi beklager ulejligheden.