Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere

[LØST] 20-10-2015 Problemer med skrifttyper på radio24syv.dk

Der kan i øjeblikket være problemer med visning af tekst på radio24syv.dk. Vi er i færd med at undersøge nærmere.

Opdatering

Fejlen er lokaliseret og udbedring er i gang. Vi kan ikke give et endeligt tidspunkt for en løsning, men forventer at det er på plads i løbet af aftenen.

Opdatering #2

Problemet er nu løst. Vi beklager ulejligheden.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning
Drevet af Zendesk