Hvorfor har I ikke lavet jeres app til Windows Phone?

Vi har valgt at udvikle vores app til de to mest udbredte mobiloperativsystemer i Danmark – nemlig iOS og Android.

Der er dog fortsat flere muligheder for at lytte til Radio24syv, selvom du ikke benytter en officiel app fra os. Der findes flere tredjeparts-apps, der giver adgang til vores indhold.

Live kan du lytte via fx Dansk radio eller TuneIn Radio.

Alle vores podcasts er tilgængelige i alle gængse podcast-apps. Du kan fx bruge Pocket Casts, Podcast Lounge, Podcaster, Podcast Picker eller PODCASTS! Dette er blot eksempler. Der findes mange flere podcast-apps til Windows Phone.

Hvis du oplever problemer med at søge vores podcasts frem i en podcast-app, vil du typisk have mulighed for at tilføje den manuelt. Til det skal du bruge programmets RSS-feed. Du finder link til et programs RSS-feed på hver enkelt programside.

Linket skal kopieres og dernæst indsættes i podcast-app'en. Hvor det præcist skal gøres varierer lidt fra app til app, men det vil typisk være et sted under "Add" eller "Tilføj".