[LØST] 11-01-2016 Strømsvigt i København

Omkring midnat blev Radio24syv igen ramt af en stor total strømafbrydelse. Det er den anden indenfor knap 2 uger

Først omkring kl. 05:30 var situationen igen normal mht. til udsendelser.

Det er dybt beklageligt at radioen igen rammes så vi ikke er i stand til at sende og vi undersøger nu med DONG, hvad der er galt med deres forsyning.

Vi undskylder for situationen og arbejder på at etablere et alternativt set up så Radio24syv kan sikre radioudsendelser, hvis DONG igen ikke er i stand til at sikre normal strømforsyning.

Efterdønningerne af strømsvigtet kan i løbet af dagen, den 11-01-2016 betyde at der kan opleves forstyrrelser med vores website og vores app. Vi arbejder så hurtigt vi kan på at minimere generne.

Opdatering

Der bør ikke længere opleves problemer. Vi holder løbende ekstra øje med alle vores systemer for at sikre, at der ikke opstår yderligere forstyrrelser.