[LØST] 27-04-2016 Problemer med podcasts på websitet

Der kan i øjeblikket forekomme problemer med at få adgang til visse podcasts på radio24syv.dk.

Problemet kommer til udtryk ved at års- elelr månedslister ikke bliver foldet ud, når der klikkes på dem, og det bevirker også, at direkte links til visse podcasts ikke fungerer.

Alle podcasts udkomer planmæssigt, og kan lyttes i podcast-apps og iTunes, som vanligt.

Vi opdaterer her når der er nyt.

Opdatering

Problemet er nu løst.