Ustabilitet på Android-app

Flere brugere har oplevet ustabilitet på vores Android-app, blandt andet i form af nedbrud.

Vores udviklere er i fuld gang med at få løst de problemer der er. Desværre har problemløsningen vist sig at være en smule mere kompliceret, end vi havde håbet på, og derfor har det også taget længere tid end vi havde håbet på.

Men vi arbejder fortsat på en løsning, og beklager naturlgivis de gener, som ustabiliteten i app'en måtte forårsage.

Opdatering

Der er blevet frigivet en opdatering til Android-app'en, som gerne skulle løse en del af de crashes, som har plaget den tidligere version. Du finder app'en i Google Play på linket herunder.