[LØST] Adgang til ældre podcasts i iOS-app

Vi er opmærksomme på, at der er en bug i vores iOS-app, som bevirker, at der ikke er adgang til alle podcasts. Det betyder, at det ikke er muligt at scrolle helt tilbage til et programs start. Vi arbejder på at løse problemet.

Alle podcasts, helt tilbage til 2011, kan altid findes på radio24syv.dk.

Opdatering

Alle podcasts kan du findes i iOS-app'en. Opdater i App Store!