Hvordan ringer jeg til Radio24syv?

Hvis du ønsker at ringe ind til et program, som tager imod lytteropkald (det bliver annonceret i udsendelserne), skal du ringe til 20 247 247. Du vil her komme igennem til vores telefonsluse, hvor du vil blive spurgt ind til din henvendelse. Produceren vil så vurdere, hvorvidt du skal medvirke i udsendelsen.

Ved generelle henvendelser kan du ringe til vores reception på 31 247 247 mellem 8 og 17 på hverdage.

Bemærk: Vi har ofte nemmere ved at besvare din henvendelse fyldestgørende, hvis du kontakter os skriftligt via "Send en anmodning" øverst på denne side.