[LØST] 13-06-2016 Forsinkelse på podcasts

Der forekommer i øjeblikket forsinkelser på udgivelse af podcasts. Problemet strækker sig tilbage til eftermiddagen søndag dem 12-06-2016. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden.

Opdatering

En del af de manglende podcasts fra søndag eftermiddag til mandag morgen er nu udkommet, men vi oplever fortsat problemer og arbejder på fortsat på en løsning.

Opdatering #2

Problemet er nu løst og podcasts udkommer planmæssigt igen.