[LØST] 26-08-2016 Nedbrud på website og app

På grund af et større nedbrud hos en leverandør, kan der i øjeblikket forekomme problemer med at tilgå vores website og vores apps.

Vi arbejder på en løsning og beklager ulejligheden.

Opdatering #1 18:22

Der arbejdes fortsat på en løsning. Vi har desværre ingen tidshorisont i øjeblikket, men vi regner med en løsning i løbet af aftenen.

Problemet påvirker også udgivelse af podcasts.

Opdatering #2

Problemet blev løst tidligere på aftenen, og vores web, app og podcast fungerer igen efter hensigten. Vi beklager endnu engang ulejligheden.