Hvorfor kan jeg ikke finde alle podcastepisoder i fx iTunes?

Det er ikke muligt at finde alle episoder af alle programmer som podcasts i iTunes og andre podcastapps. Dette er der flere tekniske årsager til.

Teknologien, der ligger til grund for podcasts (RSS-feeds), er ret simpel. Den er ikke udviklet med henblik på at lave et uendeligt arkivsystem, men derimod for at man kan abonnere og lytte til episoder efterhånden, som de udkommer.

Det betyder, at det ikke er teknisk muligt at lave et RSS-feed, der dækker alt indhold. Tjenesten kræver en øvre grænse for, hvor mange episoder der er tilgængelige. Vores grænse er 100. Dette skyldes primært, at et stort antal episoder i et RSS-feed giver en uforudsigelig opførsel i visse podcast-apps. Derfor har vi begrænset antallet af episoder i vores RSS-feeds til 100 for at sikre stabiliteten af vores tjenester.

Vi henviser derfor til vores website eller app, hvor vi håndterer podcasts på en anden måde end via af RSS-feeds. Her kan du finde alt vores indhold tilbage i tid.