Hvorfor kan jeg ikke finde alle jeres podcasts i Google Podcasts?

Google har en række retningslinjer for, hvordan RSS-feeds skal være udformet for at dukke op i deres podcastkatalog. Vores RSS-feeds opfylder disse krav, hvilket også kan ses ved, at visse af vores podcasts er at finde i Googles app.

Vi arbejder løbende på at undersøge, hvad der er årsagen til at Googles indeksering ikke er komplet.